Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mihály Arkangyal

2012.11.22
Üzenet Michael arkangyaltól
A KOLLEKTÍV SÖTÉTSÉG
 
Jelen időszak a megmérettetés időszaka, csak rajtatok áll, hogy kiálljátok e a próbát. A visszahúzó erők az érzékeny, gyenge pontjaitokra hatnak. 

Ha engedtek a kollektív rémisztő vízióiknak, a félelem a kétségbeesésbe ránt, a kétségbeeset lélek, pedig bármire képes. 


Ha utat engedsz a kollektív sötétségnek, mint egy vírus megfertőzi az elméd, és a szíved. 

 
 
.
 
2012 DECEMBER 21.
A KOLLEKTÍV SÖTÉTSÉG ÉS AZ
EMBERISÉG MEGMÉRETETTETÉSÉNEK IDŐSZAKA
A:Drága Mihály arkangyal 2012 december 21-én világ vége lesz?
M: Drágáim, sem én, sem más angyal ennek eljövetelének időpontját nem ismeri, csak a Teremtő.
Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy az eddigi Teremtő általi beavatkozások csak is nevelő tanító szándékúak voltak, és jelen korszakotokban csak olyan területlen fordult elő ahol a leszületett, inkarnálodott lelkek ezt leszületésünk előtt felvállalták, tehát az élet tervük része volt. Ők azok, akiket mi égi testvéreik” Mártír Tanító” lelkeknek nevezzük. „néma és arctalan tanítók ők, de Vérvörös felkiáltójelek népek nemztetek számára, hogy változtassanak.
A: Ezzel mit szeretnél mondani?
M: Teremtőtök szeret titeket, soha nem akart titeket elpusztítani. Láttál már olyan JÓ APÁT, aki gyermekét el akarja veszejteni? Egy JÓ APA, tanít, vezet, tereli gyermekét. Azok, akik azt állítják, hogy gyermekének vesztére törne nem a „fényt” nem a Teremtőt, nem a forrást és nem, minket, angyalokat közvetítenek.” Vakok” ők és másokat is „vakká” tesznek!
Az Isten, a szeretet, ezért hát ne féljetek, fordítsátok gondolataitokat a szeretet felé, az feloldja lelketekről a félelem fátylát, aki ismeri a szeretetet, az ismeri Istent, és Isten vele lesz!
A: Drága Mihály arkangyal miért közvetítenek más médiumok félelem keltő üzeneteket?
M: Sok mindent megtettetek, azért hogy életetek és lelkiségetek meg változón. Ezt mi angyalok láttuk és segítettük is. Mégis az életkörülményetek, nehezen vagy egyáltalán nem változott. A változások korába léptek, 2012. december 21.-én a Fotonőv teljes sugarába lesztek. A fotonőv rezgése felébreszti a tudatot. A társadalmi és a gazdasági változások új lendületet kapnak, az elkövetkezendő években a régi rendszer tarthatatlanná válik, az emberek, és az emberiség rádöbben, hogy manipulálták és megvezették. A változásokat hátráltató hatalmak megtesznek majd mindent, hogy megtörjék a szabad szellemet és a lelket. Súlyos terheket vetnek ki rá, forrongások lesznek! A médiumok, akik félelem keltő üzeneteket közvetítenek, erre hangolódnak rá. Vízióik és látomásaik hitrendszerük tükrözése.
A: Ez elég vészesen fest, elkerülhetetlen?
M: Elkerülhető de minden rajtatok áll, lehet könnyű a változás a felemelkedés és lehet nehéz is, az egyénen épp úgy múlik, mint a csoportokon.
Ha engedtek a kollektív rémisztő vízióiknak, a félelem a kétségbeesésbe ránt, a kétségbeeset lélek, pedig bármire képes.
Ha utat engedsz a kollektív sötétségnek, mint egy vírus megfertőzi az elméd, és a szíved.
 
Sötétbe borítja életed és leválaszt a forrásról melyből halhatatlan lelked, születet. Ezért tarts ki
Hitedben, hívd életedbe a fényt, gondolataidat és érzelmeidet a szeretet hassa át. Mi angyalok melletted leszünk és szeretetünk védelmező erejével, segítünk téged.
A: Köszönöm Mihály arkangyal, hogy mellettünk állsz, ez megnyugtató számomra
M: A testvéreim vagytok, szeretünk titeket. Jelen időszak a megmérettetés időszaka, csak rajtatok áll, hogy kiálljátok e a próbát. A visszahúzó erők az érzékeny, gyenge pontjaitokra hatnak. Akár álom síkban is. Tudatosítsd és kérd e területek tisztítását és oldását, mi melletted állunk és segítünk, hívj bátran drága testvérem. Végtelen szeretettel:Mihály arkangyal
Angyalforrás
 
 
 

  

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.