Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Krisztusi szeretet

2012.11.24
   
A KRISZTUSI SZERETETMINTA kiteljesítése       
 
A Krisztusi fájdalomminta elengedése után, elérkezünk a Krisztusi Szív Szeretetminta kiteljesítéséhez. Ilyenkor már elértük a legmélyebb pontot MAGUNKBAN.      
A Krisztusi Szív, a Krisztusi Szeretetminta az, amely minket KRISZTUSSAL összeköt. Ezen keresztül kapcsolódunk HOZZÁ, vesszük fel azt a rezgést, azt a minőséget,- amelyet KRISZTUSI SZERETETNEK nevezünk. 
A KRISZTUSI SZERETET, szívünk mélyén, a MAGBAN található.
 Ezt a mintát, ezt az örökséget hoztuk magunkkal testtöltésünkkor.    
A KRISZTUSI SZERETET mindenkiben él. Mit példáz ez?   
Minden egyes emberben megvan a könyörületesség, a jószándékra, a segítőkészségre, a teljességre való hajlam, a szeretetre való képesség adománya.Minden olyan isteni tulajdonság megvan bennünk, mely Istennel együtt rezonál, - hisz SAJÁT KÉPMÁSÁRA TEREMTETT MINKET,- az EGYSÉG, TELJESSÉG MINTÁJÁRA.  
Az EGYSÉGBEN, a TELJESSÉGBEN mind a hét isteni tulajdonság egyformán működik, egyensúlyban van, - TELJES EGYSÉGET,- TELJESSÉGET alkot.    
 
Amikor kiestünk az EGYSÉGBŐL és egyre mélyebbre merültünk az anyagi világban,-ez a hét isteni tulajdonság egyre inkább eltolódott bennünk.    
FÖLDÖN most újra eljött az idő, amikor tudatosságunk által újra képesek vagyunk rá, hogy a hét isteni tulajdonságot egyensúlyba állítsunk magunkban.      
Szívünkben, a KRISZTUSI MAGBAN, KRISZTUSHOZ kapcsolódva, az Ő segítsége által képesek vagyunk rá, hogy mindezt kiteljesítsük magunkban. El kell jutnunk abba az állapotba, amikor újra EGYSÉGBEN ÉLÜNK a TEREMTŐVEL. 
Amikor újra az EGYSÉGET, a TELJESSÉGET képviseljük és sugározzuk ki magunkból, a megosztottság mintáit felszámolva. 
  
 Ahhoz, hogy mindezt megtegyük, nagyon nagy tudatosságra és magunkra figyelésre van szükségünk. 
Nemcsak beszélnünk kell a KRISZTUSI SZERETETRŐL, hanem meg kell valósítanunk életünkben.
Ezt a mintát be kell gyökereztetnünk, meg kell erősítenünk, élővé és működőképessé kell tennünk. Csak ezáltal érhetjük el a TELJESSÉG állapotát. 
  Lehet, hogy sokan és sokszor megbotlunk,- hisz emberek vagyunk. De nem azért jöttünk ide a FÖLDRE, hogy ne hibázzunk, hanem azért, hogy tapasztaljunk és tanuljunk a hibáinkból.  
Rajtunk múlik milyen gyorsan érjük el ezt az állapotot, milyen léptekben haladunk aTELJESSÉG az EGYSÉG elérése felé.  
Csak rajtunk múlik, mennyire vagyunk képesek legyűrni rossz tulajdonságainkat, mennyire vagyunk képesek átalakítani magunkban és fénylővé tenni. Ennek az útnak a bejárása nagy kihívás számunkra.  
Hisz kordában kell tartanunk rossz szokásainkat, negatív aspektusainkat, megnyilvánulásainkat. Nem szabad, hogy a düh, az indulat elhatalmasodjon rajtunk.  
Minden egyes lépésünkkel KRISZTUS útját és mintáját kell követnünk.    
Csak ŐT kell szem előtt tartanunk.
Az Ő SZERETET LÉNYE segítséged ad számunkra, hogy mindezt magunkban kiteljesítsük, hisz KRISZTUS Maga a SZERETET.
  
  
Mi Krisztus népe, Krisztus gyermekei vagyunk. 
Így hát képessé kell válnunk arra, hogy példát mutatva,- a Krisztusi minőséghez kapcsolódva,- emeljük szeretetrezgéseinket.   
Ha ezt megtesszük, ezáltal környezetünk rezgései is megemelkednek,- egyre tudatosabbakká, emelkedettebbé válunk. Már nem hirtelen negatív megnyilvánulásaink irányítanak bennünket. Kevésbé hozunk meg elhamarkodott döntéseket, mert tisztábban látjuk át dolgainkat, az Ország, a Nemzet helyzetét és aMINDENSÉGBEN betöltött szerepünket.      
Teljes szívemből kívánom, minél hamarább teljesítsük ki magunkban a KRISZTUSI minőséget, mert ezáltal elérünk egy olyan minőségi állapotba,- amikor már nem tudnak bizonyos erők és megnyilvánulási formák minket befolyásolni, manipulálni, irányítani és maguk hatalma alá helyezni. Reméljük ez az út minél előbb meghozza számunkra a megváltást és újra fénylő,szabad Nemzetté válunk.
Isten- Isten.
Írta: Feketéné Lendvai Katalin


http://lendvaykati.gportal.hu/portal/lendvaykati/image/gallery/1264679458_77.jpg 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.