Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bibor láng

2013.03.15
Bíbor láng és arany-bíbor fénytest aktiválás
 
A bíbor láng megbocsátást, békét hoz a világnak. 

 
 

Bíbor láng és arany-bíbor fénytest aktiválás.
 
Drága Fénytestvéreim!
 
A bíbor láng a feloldozás és a megbocsátás lángja általa feloldható a harag a gyűlölet, és az önpusztítás. Hatása a fizikai testre, gyógyító, légzőszervi, bőr, allergia, máj és egyéb esetekben is jótékonyan hat. Gyógyítja a lelki sebeket, a gyászt, a fájdalmat.
A bíbor láng megbocsátást, békét hoz a világnak.
Előkészíti és felszenteli a test, a lélek, és a szellem templomát a Krisztus tudat fényesszenciájának fogadására, melynek hatására a Krisztus tudat bíbor-arany fénytest aktivizálódik. Ezen fénytest által a felemelkedett tudatossághoz kapcsolnak titeket, a földi és más dimenziók szférák manipulációi többé nem hatnak rád, ezáltal tudatod és autentikus éned, lénységed fejlődése felgyorsul minden szinten.
A bíbor–arany fénytest élő Krisztusi Tudattal rendelkezik, védőburokként vesz körül, melyen csak a tiszta fényesszenciák hatolhatnak át. Hatására memóriád fejlődik, inspirációkat, ötleteket kapsz, eddig blokkolt tudásod felszabadul, EMLÉKEZEL!
A bíbor-arany fénytest a kollektív mátrixhoz kapcsolódva a spirituális felébredés és emlékezést, újabb hullámát indítja el a földön, e aktiválás szükségességét elérkezetnek láttuk, mivel tudatosságotok és spirituális érettségetek ezt lehetővé teszi.
Drága testvéreim, ti kik Krisztusi fénnyel lángoltok, oly kemény, könnyűnek egyáltalán nem mondható utatok által most úgy ragyogtok a kozmosz ében horizontján, mint a Szent János bogarak amint leszáll az éj. Kitartás, áldásos munkátok adománya az újkor,
 és a felemelkedés lesz.
 
A Vagyok aki Vagyok nevében,
Krisztusi Énem erejével, szeretetével és bölcsességével.
Hívom a Krisztusi tudatosság és a felemelkedés,
mesteri és angyali jelenlétét, jöjjetek hozzám, hassatok át fényetekkel, tisztítsatok meg a bíbor láng erejével, és öleljetek át a bíbor-arany fény hatalmával, hogy tudatomat felemelhessem hozzátok, s lényem átlényegítésével felérjem, és eggyé olvadhassak a krisztusi Énem jelenlétével, szeretetével, fényével, bölcsességével, erejével és mindazzal, amit általa, magamhoz vehetek, itt és most.
Drága Jézus áldj meg, emelj fel magadhoz, és taníts engem, bíbor láng erejével oldoz fel, harag, gyűlölet, és az önpusztítási programok, most égjenek el, megbocsátás és megértés szülessen szívemben.
 
Bíbor láng égj, égj, égj!!!
Hass át és tisztíts
Testem gyógyítsd és újítsd  
Bíbor láng égj, égj, égj!!!
Hass át és tisztíts
Lelkem gyógyítsd és újítsd  
Bíbor láng égj, égj, égj!!!
Hass át és tisztíts
Szellemem gyógyítsd és újítsd
 
Fény mesterei, kész vagyok arra, hogy magamba fogadjam
Az arany-bíbor fénytestet, s kérek, aktiváljátok bennem.
Itt és Most
Kérem, hogy hívásom legyen megsokszorozva és legyen segítségére minden léleknek e bolygón, akinek szüksége van rá.
Köszönöm nektek és elfogadom most ennek teljes erővel való elvégzését,
Isten akaratának megfelelően, akaratával megegyezően.
Amen
 
Közvetítette:Aysha

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.