Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kristály gyerekek

2012.11.26
Úgy érzed, a te gyereked más, mint a többi? A szülők nagy része az átlagcsemetékhez képest a sajátját különlegesnek tartja, de van, akinél a gyanú nem alaptalan, és valóban több egy egyszerű porontynál. Honnan tudhatod, hogy ez a te szemed fényére is igaz-e? Figyeld a jeleket, ha pedig utódod valóbankristálygyerek, add meg számára a lehetőséget, hogy szebbé tegye a világot, legalább a te szemedben!
Kik a kristálygyerekek?
A legtöbb ember fejében joggal merül fel a kérdés, hogy az indigógyerekek után megjelenő kristálygyerekek hulláma vajon miért az ezredfordulóval érkezett csupán.
Mindez nem azt jelenti, hogy a korábban világra jött csemeték nem lehetnek különlegesek vagy tehetségesek, de egyes ezoterikus tanok szerint az utóbbi években az egyre anyagiasabbá váló élet miatt olyan gyerkőcök jöttek világra, akik egyedi képességeikkel azt a célt szolgálják, hogy az emberek újra felfigyeljenek a belső értékekre. Legfőbb feladatuk, hogy biztonságosabbá és újra boldogabbá tegyék a világot.

Gondolataikkal, bölcs magatartásukkal és érzékenységükkel ezt próbálják elérni, természetesen a szellemvilág segítségével. Elképzelhető, hogy mindebből te magad csak annyit veszel észre, hogy gyermeked az átlagnál jóval fogékonyabb a szépség, az érzelmek, a művészetek és a misztikus dolgok iránt. Azzal azonban, hogy a jelekre felfigyelve lehetőséget biztosítasz neki, hogy kibontakoztathassa különleges képességeit, máris egy lépéssel közelebb viszed célja eléréséhez. Íme, a kristálygyerekek legfőbb ismertetőjegyei!
Érzékeny és természetszerető
kristálygyerekek aurája általában fehér és rendkívül tiszta, csakráik közül pedig a koronacsakra a legaktívabb. Ebből következik, hogy míg az indigógyerekek gyakran hiperaktívak és nehezen kezelhetőek, addig a magas rezgésű kristályporontyok inkább befelé fordulóak és nyugodtak. Vonzódnak a természet, az állatok és az organikus anyagok iránt gyerekként és később egyaránt.
15 tündéri, kézzel készült gyerekjáték
15 tündéri, kézzel készült gyerekjáték
15 készségfejlesztő, aminek minden gyerekszobában ott a helye16 bűbájos játék lányoknak és fiúknak15 tipp, hogy angyali gyerkőcöt nevelj9 ötletes alvássegítő szerkentyű 5000 forint alatt10 tipikus szülői baki, ami sikertelenné teszi a gyereketÍgy lesz okos a gyerek11 színvariáció a gyerekszobába, ami fejleszti a kicsi IQ-ját12 szabadtéri játék gyerkőcöknekA gyerekek 15 legkedvesebb szórakozása15 alvássegítő tipp, ami biztosan beválik
Kifejezetten érzékenyen szemlélik a világot, hatalmas szemeik pedig elbűvölőek. Kisebb korukban tipikusan ők azok, akik a babakocsiban heverészve is magukra vonják az idegen tekintetet, hiszen hatalmas, mosolygós szemeikkel bárkit megigéznek. Kifinomult lelkivilágukból fakad sebezhetőségük is, ezért nem ritka, hogy idősebb korukban is inkább a háttérben meghúzódva szemlélik a világot, melybe nehezen tudnak beilleszkedni.
Nem beszél, de kreatív
A tiszta porontyok gyakran hamarabb fakadnak dalra, mint, hogy az első szót kiejtették volna. Különösen érzékenyek a zenére, de egyéb művészeti ágakban is tehetségesek lehetnek. A legtöbbkristálygyereket minden különleges dolog érdekli, és fontos, hogy biztosítsd számára a lehetőséget, hogy mindenben ki is próbálhassa magát. Lehet, hogy idősebb korára eltökélt hegymászó lesz, esetleg a festészetben vagy az irodalomban kamatoztatja kreativitását.

Ha életkora alapján porontyodnak már beszélnie kellene, de ő egyelőre bölcsen hallgat, mégis, mintha éreznéd, mit szeretne tudtodra adni, könnyen lehet, hogy ő is a különleges csemeték közül való.  A kristálygyerekek ugyanis állítólag telepatikus képességekkel rendelkeznek, és később is meghökkentően helytálló megérzéseik lehetnek.
Angyalok és más különös dolgok
A béke apró hírnökei gyakran angyalokról mesélnek szüleiknek. Sok anya ezt a mesék és az élénk gyermeki fantázia hatásának tudja be, de korántsem biztos, hogy mindez csak kitaláció. Akik hisznek a kristálygyerekek létezésében, azt vallják, hogy a fehér aurájú porontyok kapcsolatban állnak a magasabb szférák hírnökeivel, akik segítik őket. Ha tehát úgy érzed, gyermeked néha furcsa képességekről tesz tanúbizonyságot, és érdeklődik a mágia, az angyalok és egyéb misztikus dolgok iránt, könnyen lehet, hogy több rejtőzik benne, mint gondolnád.
Hogyan kezeld?
Bár a kristálygyermekek alapvetően szelíd jelleműek, bizonyos dolgokra fel kell készülnöd. A bölcs apróság ugyanis már egészen fiatalon zavarba ejtő kérdésekkel bombázhat, melyekre nem árt, ha a lehető legjobb tudásod szerint válaszolsz is.
Lényegtelen, hogy a környezetvédelemről, az állatokról vagy a szerelemről kérdez: ne titkolózz, csak próbálj úgy fogalmazni, hogy megértse. Mivel alapvetően érdeklődőek és simulékonyak, a kristálygyerekeknek kevés fegyelmezésre van szükségük.
Nehézséget jelenthet azonban, hogy a hagyományos oktatási rendszeren belül nehezen találják meg a helyüket, hiszen csak azzal szeretnek foglalkozni, ami érdekli őket, és nehezen illeszkednek be a gyerekcsoportokba. Általában ők a hallgatag magányosak, nyugodtan várnak arra, hogy amikor eljön az ideje, kibontakozhassanak.
 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.